Η νέα σελίδα της ΕΚΕ

Η νέα σελίδα της ΕΚΕ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Εύχομαι κατ΄ αρχάς  για την καθεμιά και για τον καθένα σας το 2022 να φέρει υγεία, τύχη και δημιουργία!

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακατασκευής της ιστοσελίδας της ΕΚΕ, η οποία είναι πιο εύχρηστη για τα μέλη και το ευρύ κοινό. Είμαι βέβαιος πως ήδη πολλοί/ές από εσάς την έχετε επισκεφθεί και θα έχετε  διαπιστώσει τις δομικές αλλαγές που έγιναν (https://www.hellenicsociology.gr/). Πολύ πρόσφατα δε αναρτήθηκαν τα πρακτικά του 7ου Συνεδρίου της Εταιρείας τα οποία ελπίζουμε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εξαιτίας τεχνικών λόγων υπήρξε καθυστέρηση στην ανάρτησή τους για την οποία ζητούμε την κατανόησή σας.

Με την ευκαιρία να πληροφορήσουμε ότι μετά από σχετική συμφωνία με το ΕΚΤ πολύ σύντομα τα όλα τα πρακτικά των συνεδρίων της ΕΚΕ θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του, κάτι για το οποίο θα υπάρξει  ενημέρωση. 

Στο νέο ψηφιακό περιβάλλον που δημιουργείται με την ιστοσελίδα τα μέλη της ΕΚΕ μπορούν να λαμβάνουν ευχερέστερα περισσότερες πληροφορίες αλλά και να αποστέλλουν τα ίδια πληροφορίες και ενημέρωση που θα αναρτάται στο πεδίο της ιστοσελίδας της ΕΚΕ υπό τον τίτλο «Δραστηριότητες μελών» (https://www.hellenicsociology.gr/drastiriotites-melon). Στο πεδίο αυτό θα μπορούν να αναρτώνται πληροφορίες για συγκεκριμένες επιστημονικές δράσεις και ενέργειες που είτε έχετε πραγματοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν είτε σύντομα θα πραγματοποιήσετε αναφορικά με δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια, δημόσιες ομιλίες, βραβεύσεις, κ.ά.

Τα ενημερωτικά αυτά κείμενα, γραμμένα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 170 λέξεις και θα αποστέλλονται σε ψηφιακή μορφή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας: grsociolsoc@gmail.com. Τυχόν συνοδευτικό υλικό θα αναρτάται μέσω συνδέσμου. Σε περίπτωση μακροσκελών ενημερώσεων το ΔΣ της ΕΚΕ διατηρεί το δικαίωμα της μη ανάρτησης ή της σύμπτυξής τους.

Με τη διαδικασία αυτή ενισχύεται η αλληλοενημέρωση και προσφέρονται ευκαιρίες για δικτύωση και συνεργασίες. Αναμένουμε, συνεπώς, από όλες και όλους σας σχετική ανταπόκριση!

Συναδελφικά,

Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ

Νίκος Δεμερτζής

26 Ιανουαρίου 2022